Visie

Visie

Kom je naar onze school? Dag mag je je verwachten aan een kleine school, waar niemand een nummer is! Onze leerkrachten werken in een open sfeer met én voor jullie. We stomen je klaar voor de uitdagende maatschappij van de 21ste eeuw en leren je zelfredzaamheid en zelfstandigheid. We stimuleren je persoonlijke ontwikkeling en zorgen dat je school kunt lopen in een vertrouwde, veilige en groene leeromgeving.

Onze leerkrachten bouwen zelfsturende teams, waarbij we over de schooljaren heen een duurzame relatie met jullie opbouwen. Daarmee willen we jullie kansen maximaliseren en je talenten volop laten bloeien. Het team Jan Fevijn wil je het vertrouwen geven om met vallen en opstaan je te ontplooien tot een zelfstandige, kritische en sociale volwassene. In alles wat we doen, sta jij als leerling centraal.

Met een vernieuwende en uitdagende aanpak, wakkeren we de goesting aan om levenslang te leren. Wil je meer weten? Kom dan zeker eens langs, of vraag een vrijblijvende rondleiding. Wij tonen graag hoe het er aan toe gaat op een lesdag.