Warm voor ouders

Warm voor ouders

Een middelbare school kiezen voor uw kind is geen vanzelfsprekende keuze. Er zijn veel verwachtingen en soms lukt het niet om die allemaal in te lossen. Atheneum Jan Fevijn wil een open, warme school zijn waar er geluisterd wordt naar alle betrokken partijen. Als uw zoon of dochter bijna dagelijks acht uren op de schoolbanken zit, dan vinden wij dat u mee mag bepalen hoe we die tijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Dat betekent dat we op geregelde basis uw mening vragen en de organisatie van de school iets is waar we u graag bij betrekken.

Daarom streven we naar open klassenraden, waar u als ouder mee rond de tafel kan zitten. We nodigen u uit op gespreks- en debatavonden om te horen hoe u het onderwijs van de 21ste eeuw ziet. En elke inschrijving gaat gepaard met een welkomstgesprek, een verrassingsgeschenk en een korte rondleiding. Want net als onze leerlingen, beschouwen we onze ouders als ons meest kostbare bezit. 

Zoekt u een school die haar leerlingen centraal zet, met een vernieuwende aanpak op onderwijs? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag een rondleiding aan tijdens een lesdag.